Hund > Shampo og pleiemidler > Shampo > Bio Groom > Bio Groom Indulge sjampo

Bio Groom Indulge sjampo

>

Spesifikasjoner

Merke

Bio Groom

Enhet

stk

Variant

Produktbeskrivelse

Ny og meget sofistikert sjampo fra Bio Groom - Olje sjampo med Argan Olje. Ekstra pleiende for alle typer pelser med 100% arganolje ekstrakt. Pleier og styrker, gir naturlig og super glans. Pelsen blir lettere å gre og holde fin imellom badene. Rengjør meget effektivt uten å tørke ut hud og pels. Gir ekstra fukt og pleie til tørr og slitt pels. Er supermild, uten sulfater og med riktig pH - også for valper og kattunger.

Bruksanvisning

Indulge har en lett konsistens som gjør den enkel å fordele inn i pelsen, skummer godt og er rask å skylle ut. Inneholder kun naturlige og miljøvennlige ingredienser - bra for deg og bra for miljøet. Indulge betyr å hengi seg -så da er det bare å nyte :)

Relaterte produkter