Hund > Shampo og pleiemidler > Shampo > Bio Groom > Bio Groom Nye Natural Scents Sjampo

Bio Groom Nye Natural Scents Sjampo

>

Spesifikasjoner

Enhet

stk

Variant

Produktbeskrivelse

Bio Groom introduserer en helt ny serie Natural Scents med Baobabprotein -naturens unike ingrediens fra Baobab “livets tre”- med helbredende og foryngende egenskaper. Bio Groom Natural Scents African Baobab inneholder organisk, kaldpresset Baobabprotein. Bio Groom har kombinert de berømte terapeutiske egenskaper av Baobab med sin effektive men milde og naturlig rengjørende formel i fire spennende varianter. Ved kjøp av 12stk 110ml - følger fancy disksiplay med.

Bruksanvisning

Nye Bio Groom Natural Scents African Baobab - Gir næring til pelsen fra rot til tupp - Beskytter hud og pels mot slitasje - Intens og holdbar glansfull pels - Gir ekstra fukt og pleie til hud og pels - Med Omega fettsyrer for sunn hud - Konsentrat 6 til 1 - Med naturens rene ingredienser, uten kunstige tilsettinger, sulfatfri NYHET! Nå også i store flasker . 1 gallon - 3,9liter

Relaterte produkter