Badeguide

>

Med Bio Groom sjampo kan du bade hunden så ofte du vil og har behov for. Gre godt igjennom pelsen før bading, floker og tover må gres nøye ut. Sørg for at hunden står støtt i dusjen/ badekaret - på f.eks. antiskli badematte Legg klar håndklær, og benytt f.eks. en badegalge så hunden ikke hopper ut av karet/dusjen. Bland sjampo og vann i en mikseflaske som gjør fordelingen av sjampo enklere. Bruk en svamp for å massere inn sjampo mer effektivt.

Skyll og væt godt hele kroppen, fordel sjampoen og masser godt med svamp, eller med hendene. Vask små partier av gangen, vær grundig mellom tær og på spesielt møkkete steder som f.eks lange ører og skjegg på hunder som har det. Skyll, og gjenta behandlingen. Viktig for å få helt ren hund! Bruk deretter balsam. Klem ut vann av pelsen, tørk godt med håndkle. Bruk føner, eller blower til å tørke hunden. Gre samtidig f.eks med en karde - da separerer du hårene, pelsen tørker fortere og holder seg flokefri lengere.

Relaterte produkter