Ørepleie

>

Det er ingen oppskrift på hvor ofte man må rense ører. Hår bør fjernes jevnlig i ørene. Sjekk jevnlig eventuelle endringer i lukt, farge, og dannelse av mørkt puss. Dersom hunden viser ubehag, klør seg, og det er mye puss må den til veterinær.Korthårede raser har mindre behov for stell, enn raser med mer pels. Raser med hengeører større behov for stell, enn de med stående ører. Enkelte raser er mer disponert for øreproblemer enn andre.

Bruk Bio Groom Ear Fresh pulver og deretter fingerne til å dra ut pels i ørene. Ikke ta for mye av gangen. Pelsen slipper ikke før ved tannfelling. Bruk maskin på innsiden av ørene på langpelsede hunder. Bruk Bio Groom Ear care for rensing av ørene. Sprut Ear Care ned i øregangen, masser øret på utsiden (hengeører), tørk øret med bomullspads. IKKE lenger ned enn du ser, og bruk aldri Q-tips el. Bio Groom Ear Pads er supre til å rense innsiden av ørelappen, og synlig del av selve øret.

Relaterte produkter