Kloklipp

>

Klørne på hunder vokser kontinuerlig og må normalt klippes jevnlig. Men noen hunder sliper klørne naturlig mot underlaget og trenger sjelden eller aldri kloklipp. Hunder som ofte går på asfalt, sliper klørne sine mer enn hunder som for det meste går på mykere underlag. Det er lurt å klippe klør rett etter bading, da er de mykere, og sprekker ikke så lett.

Hvor langt skal man klippe? Når kloen vokser, følger nerven med. Derfor må man klippe ofte og lite, dersom kloen har blitt altfor lang. Husk ulveklørne som de fleste har på forbena, og noen har også ekstra klo på bakbena. Dersom man er uheldig og klipper for langt inn, bruker man Bio groom Sure Clot blodstopper. Det finnes en rekke forskjellige typer og størrelser av klotenger, og noen foretrekker å slipe ned klørne.

Relaterte produkter