Hund > Shampo og pleiemidler > Balsam > Bio Groom > Bio groom Indulge balsam

Bio groom Indulge balsam

>

Spesifikasjoner

Merke

Bio Groom

Enhet

stk

Varenummer

304713

Produktbeskrivelse

Nyhet - Indulge balsam! Med Argan olje - og dens fantastiske pleiende egenskaper. Passer lange og korte pelser. Gir ekstra fukt og pleie til tørr hud og pels. Mild og effektiv - gjør pelsen lettere å gre, og beskytter pelsen mot slitasje mellom badene.

Bruksanvisning

Indulge - er aristokraten i Bio Groom serien Med 100% ren organisk Moroccan Argan olje Naturlig kilde til Vitamin E og Omega -6 fettsyrer Gir pels og hud næring Pleier og lindrer tørr og eller irritert hud Absoberes lett i pels og hud, uten å bli oljete/klkissete Hjelper til enklere og effektiv pelspleie i røyteperioder

Relaterte produkter