Hund > Trimmeutstyr > Trimmestener og stål > Trimmestål sett 3stk m/etui

Trimmestål sett 3stk m/etui

>

Spesifikasjoner

Enhet

sett

Varenummer

234130

Produktbeskrivelse

Helt nytt komplett trimmesten sett. Praktisk etui medfølger. Trimmesten bred 13mm, trimmesten medium 8mm og trimmesten smal for detaljer - 6mm.

Bruksanvisning

Unikt verktøy til trimming og forming av alle typer trimmeraser. Avslutningen på stenen gjør det enkelt å separere og trimme hårstrå, for en perfekt finnish. Trimmestålet gjør trimmejobben enklere, ikke minst i å lykkes med et meget bra resultat. Hårene trimmes vekk på en skånsom måte, og du har bedre kontroll på hvor mye og hvordan hårene trimmes. Trimmestålet gjør det enkelt å komme til overalt på hunden, uten fare for å skjære eller kutte feil. Passer både venstre og høyrehendte