Hund > Trimmeutstyr > Karder > S.T Duo karde

S.T Duo karde

>

Spesifikasjoner

Enhet

stk

Variant

Produktbeskrivelse

Ny smart karde - super på floker, med unikt duo-pin design med både lange og korte vinklede tenner. Buet bakstykke gjør karden perfekt for å fjerne selv de tøffeste floker, også på steder som er vanskelige å komme til med en vanlig karde. Finnes i tre str.

Bruksanvisning

Lang pels: Børst med lette, lange strøk. Ikke helt ytterst i hårspissene da dette kan skape statisk elektrisitet og risikere at hårene brekker. Børst i flere lag for best resultat. Begynn nederst med å dele opp pelsen horisontalt og hold pelsen du ikke skal børste ennå, opp med den ledige hånden din. Jobb systematisk oppover, hold håndleddet rett for å unngå å gre på hundens hud. Krøllete pels: Børst først i pelsens retning, så mot den med lette, lange strøk. Strihåret pels: Børst i pelsens retning. Hvis det trengs kan du også børste mot for å løse opp floker og død pels. Vær spesielt oppmerksom på steder som er mest utsatt for tover, som for eksempel bak ørene, albuene og innsiden av bena. Bruk en grovtannet kam for å sjekke at alle flokene er ute etter børsting.