Hund > Trimmeutstyr > Klippemaskiner > Wahl > Wahl klippemaskin Creativa Ltd.

Wahl klippemaskin Creativa Ltd.

>

Spesifikasjoner

Merke

Wahl

Enhet

stk

Varenummer

274203

Produktbeskrivelse

Ny fantastisk trådløs klipper, allround modell som klipper raskt og effektivt. Smart og fin pepper pink koffert til oppbevaring medfølger. Ltd edition. Creativa har sterk motor med automatisk speed control som gjør at maskinen klipper jevnere og bedre i alle pelser.

Bruksanvisning

Ergonomisk form, lett og meget stillegående. Klippehode 46mm bredde, 0,7mm klippelengde, perfekt for små og mindre partier. Av høykvalitetsstål - made in Germany - nøye justert og tilpasset for effektiv og smooth klipp. 6stk avstandskammer medfølger. varier klippelengde med 0,7-3mm Med to oppladbare batterier - gjør at du kan klippe lenger non stop. Klippetid 75min - fullt oppladet etter 50min.