Pelspleieguide > Generell pleie > How to Bio-Groom your horse

How to Bio-Groom your horse

>

Hvordan stelle hesten din med BioGroom. Alle vil vel ha en hest med sunn hud og pels som skinner? Det har aldri vært enklere å få til med Bio-Groom! Produktene er milde, effektive, og passer for alle typer hester! Her er en guide for hvordan få din hest sin pels til å bli bedre enn noen gang.

Begynn med en deilig vask. Velg sjampo etter hestens farge - show white for skimlene og de hvite, og golden sheen får alle andre farger til å skinne. Bland ut sjampoen etter det som står på flasken, og masser inn i pelsen på hele kroppen. Vær spesielt nøye med skitne flekker, halen (den er møkkete selv om den er svart og det ikke syns), og bena som ofte blir fulle av sand og gjørme. Tips: Bio-Groom er mild nok til at man kan vaske ofte, så det går fint an å sjamponere bena istedenfor å kun spyle med vann etter en ridetur. På vanskelige flekker sprayer man med Quick Clean først, deretter sjamponerer man som beskrevet over. Skyll ut og gjenta prossessen, du vil se at sjampoen skummer bedre nå. Neste step er Bio-Groom Revitalizer for å få fram pelsens glans og virkelig gi hesten en skikkelig hårkur! Bland ut som beskrevet på boksen, bruk evt ublandet på svært tørr og livløs pels (og gjerne i flokete haler!) og la virke i 10 min. før du skyller nøye ut. Ved veldig flokete man og hale, er det hemmelige tipset å spraye den med Coat Polish mens den ennå er våt. Til hverdags har man gjerne ikke tid til full spabehandling, men med et par geniale sprayflasker for hånden kan du likevel beholde stevnelooken i hverdagen. Bruk Quick Clean på alle gule (eller andre farger) flekker, og bruk Coat Polish som flokespray i man og hale hver dag. I tillegg til daglig pussing skal det ikke mer til for å få fram hesten din sin pels på sitt beste!

Relaterte produkter