Hund > Nyheter > Andis Premium Deshedder

Andis Premium Deshedder

>

Spesifikasjoner

Enhet

stk

Variant

Produktbeskrivelse

Andis profesjonell deshedder. Fjerner underull og løse hår meget effektiv og skånsomt. De buede tennene er avrundet og meget hudvennlig. Finnes i medium variant og ekstra fin variant. Effektiv å bruke på alle raser og pelser som røyter. Deshedder har ergonomisk håndtak som gjør den god å holde - gir et avlastende grep - spesielt viktig for deg som trimmer ofte og mye. Perfekt til salong bruk.

Bruksanvisning

Andis deshedder har en unik størrelse og bredde som passer alle størrelser hunder. Medium variant har større mellomrom mellom tennene og grer godt igjennom tykke og strie pelser.Den fine modellen har tette tenner - unik på fine og rettere pelser. Tips. Gre med lange tak - hold huden stramt. Bruk kam og karde før og etter for optimalt og mer røytefri hund.