Hund > Trimmeutstyr > Fønere og blåsere > Hårføner Simpson Supajet

Hårføner Simpson Supajet

>

Spesifikasjoner

Merke

Simpsons

Enhet

stk

Variant

Produktbeskrivelse

Stor og effektiv føner - 2600 watt. Tretrinns-varmeregulering - kald, varm og ekstra varm luft. Stødig gulvmodell med gode hjul, regulerbar i høyde. Perfekt for den som føner mye og mange, og ikke kan ha en håndholdt føner. Farge hvit - eller nå også NYHET i fargene: rosa,lilla,blå og grønn

Bruksanvisning

Husk at våte hunder tørker sakte - noen nesten aldri! - avhengig av pelsens lengde, dybde og struktur. Føner du pelsen helt tørr, holder den seg lengre flokefri og i orden. Død pels og løse hår kommer av - og det er viktig for ny og sunn pels og hud. Spesielt på kaldere årstider er det superviktig å tørke hunden etter bad - våte hunder fryser!